SMART TV

Toshiba 58UA6B63DG

Toshiba 58UA6B63DG 3
3/5 - (1 vote)

4K Android TV Toshiba 58UA6B63DG
Vlajková loď Toshiby se všemi výhodami systému Android, včetně vestavěného Chromecastu a Google Assistant, se spojila v nádherném designu bez hranic. Prozkoumejte tisíce filmů, pořadů a her s Google Play, Disney +, Netflix, YouTube, Prime Video a Freeview Play, které jsou součástí standardní výbavy. Navíc s technologií TRU Micro Dimming a TRU Resolution pro lepší kontrast a zvětšený, rafinovanější obraz. O vylepšenému zvukový zážitek se starají reproduktory navržené společností Onkyo.

TV vytvořená pro skutečný život
4K znamená jasnější obraz. Více pixelů na obrazovce vytváří ostřejší obrázky s více detaily než standardní HD. Technologie TRU Picture od společnosti Toshiba poskytuje plynulé a podrobnější prohlížení, s rozšířením na nejvyšší rozlišení bez ohledu na obsah. Díky široké barevné škále bude váš obraz jako živý. Takže, ať sledujete cokoliv, zajistíme, že to vypadá co nejlépe.

Dramatický kontrast
Náš vysoký dynamický rozsah rozšiřuje barevný kontrast, černá je tmavší a bílá jasnější. Díky pokročilým funkcím poskytuje Dolby Vision HDR podmanivý zážitek ze sledování kina, takže vaše oblíbené filmy a TV se budou cítit realističtější. Dolby Vision vám zaručuje jasnější a ostřejší obraz s lepším kontrastem, pyšnící se přesnými, vylepšenými barvami a opravdu jemnými detaily, které vás doslova pohltí.

Zvuk od Onkyo
Nyní si můžete vychutnat všechny filmy nejen se skvělým obrazem, ale i skvělým zvukem díky spojení televizoru s japonskou značkou Onkyo. Zabudovali jsme reproduktory navržené společností Onkyo zajišťující profesionálně rafinovaný a vyladěný zvukový zážitek, který vám poskytne skutečnou sílu a čistotu. Díky opravdu kvalitnímu zvuku i obrazu pak bude sledování filmů jednou z vašich nejoblíbenějších činností.

 

Hlavní vlastnosti Toshiba 58UA6B63DG

 

Označení certifikovaných přístrojů podporujících nové terestriální vysílání DVB-T2, které byly ověřeny Českými radiokomunikacemi (ČRa).

 

Manuály ke stažení Toshiba 58UA6B63DG
Manuál Toshiba 58UA6B63DG – česky.pdf
Firmware ke stažení Toshiba 58UA6B63DG
Firmware Toshiba 58UA6B63DG – stahuj

 

Recenze Toshiba 58UA6B63DG

 

 

Parametry Toshiba 58UA6B63DG

Kategorie produktu  LED televize
Stav produktu  Nový
SPECIFIKACE OBRAZOVKY 
Úhlopříčka obrazovky 
58″ (±147 cm)
Technologie TV 
LED
Rozlišení obrazovky 
3840 x 2160 (4K Ultra HD)
FUNKCE 
Smart TV 
Ano
TUNERY 
Typ tuneru 
DVB-T2/C/S2
H.265/HEVC 
Ano
KONEKTIVITA 
HDMI 
Ano
CI slot 
Ano
USB 
2x
DLNA 
Ano
LAN, RJ45 
Ano
Wi-Fi 
Ano
Komponentní vstup 
Ano
Energetická třída 
E
VLASTNOSTI 
Hmotnost  20 kg
Výkon reproduktorů 
20 W
Rozměry se stojanem Š x V x H  1299 x 791 x 221 mm
VESA 
Ano
VESA rozměr 
200 x 200
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci 1 – Připravte si IMEI nebo sériové číslo.
2 – Zavolejte na číslo: +420 381 489 800 (ve všední dny od 8 do 17 hodin) a nahlaste závadu nebo na adrese: https://www.vspdata.cz vyplňte formulář.
3 – Do dvou pracovních dní Vás bude kontaktovat kurýr DPD a vyzvedne reklamaci.
Záruka pro firmu  24 měsíců

 

Exit mobile version