SMART TV

Samsung UE50KU6092

Samsung UE50KU6092

Samsung UE50KU6092

3.6/5 - (5 votes)

Díky technologii HDR Premium si můžete při sledování HDR obsahu užít dříve nerozeznatelné detaily skryté v nejsvětlejších částech obrazu vašeho televizoru, stejně jako v temných stínech. Konečně si můžete užít opravdový HDR zážitek přímo ve vašem obývacím pokoji. Uvnitř vašeho televizoru Samsung Smart TV tepe výkonný čtyřjádrový procesor, takže reakce na povely a spouštění aplikací nastanou okamžitě. Také poskytuje dostatek rychlosti, abyste si pomocí funkce Multi-Link Screen mohli vychutnat zpracování více úloh současně. Operační systém Tizen povznáší výkon televizoru Smart TV na vyšší úroveň, neboť nabízí rychlejší start, rychlý přístup k televizním programům a všem vašim aplikacím. Dokonce podporuje populární lokální video služby Voyo, HBO, … Tím je dosaženo maximálního využití televizoru.

Zažijte přesnější a věrnější barvy

Společnost Samsung vyvinula technologii PurColour pro zobrazení věrnějších a realističtějších barev na UHD televizorech. UHD televizor obsahuje 8 milionů pixelů (čtyřnásobek oproti Full HD panelům), pro dosažení detailnějšího obrazu je proto nutné zvýšit i barevné rozlišení. PurColour více než 7x zvyšuje počet barevných odstínů, díky kterým se stává obraz reálnější než kdykoliv dříve.

Každý detail v úžasném rozlišení 4K UHD

Užijte si živé detaily ve čtyřnásobně vyšším rozlišení než Full HD televizory. Díky věrným barvám a jasu bude veškerý sledovaný obsah vypadat lépe.
Lepší kontrast pro váš zážitek ze sledování
Díky optimalizovanému kontrastu, barvám a ostrosti poskytuje technologie UHD Dimming věrnou kvalitu obrazu. Oproti stávající technologii Micro Dimming jde do větších detailů a výsledkem je zážitek ze sledování jako nikdy předtím.
Zvyšte kvalitu svého obrazu téměř na úroveň UHD
Technologie Ultra Clean View analyzuje váš obsah pokročilým algoritmem s cílem vyfiltrovat a snížit obrazový šum. Dokonce i v případě, že je zdrojové video nižší kvality než Full HD, si můžete užít obraz, který konkuruje UHD standardům.*

 

TOP 5 televizí SAMSUNG


VÍCE PODROBNOSTÍ…
Manuály ke stažení Samsung UE50KU6092
Manuál Samsung UE50KU6092 – česky.pdf
Firmware ke stažení Samsung UE50KU6092
Firmware Samsung UE50KU6092

Exit mobile version