SMART TV

49″ Sony Bravia KD-49XF7096

Sony Bravia KD-49XF7096

Sony Bravia KD-49XF7096

4/5 - (1 vote)

Prozkoumejte světy mimořádné čistoty. Užijte si scény plné nádherných detailů díky tomuto televizoru 4K HDR s funkcí zvýšení rozlišení a snadným přístupem na YouTube.

Objevte znovu každý detail v rozlišení 4K

Díky technologii 4K X-Reality PRO je každý snímek vylepšen tak, že se blíží skutečné kvalitě 4K a je mimořádně zřetelný. Snímky se zaostřují a vylepšují v reálném čase a v knihách a architektuře knihovny odhalují detaily navíc.

Objevte vzrušující zábavu v kvalitě 4K HDR

Tento 4K televizor s funkcí HDR vám přináší vzrušení ze sledování filmů a hraní her. Poradí si s celou řadou formátů HDR včetně HDR10 a Hybrid Log-Gamma.

 

Přístup na YouTube™ jedním kliknutím

Jděte přímo na YouTube™ a pusťte si svá oblíbená videa. Na tomto televizoru s připojením k internetu a aplikací YouTube™ je sledování klipů rychlejší než kdy dřív a procházení je díky tlačítku YouTube™ na dálkovém ovladači mnohem snadnější.

Stvořeno k poslechu

Poslech je stejně živý jako obraz, který sledujete. Režim ClearAudio+ vyladí zvuk televizoru a zajistí emocionálně bohatý zážitek, který vás dokonale obklopí. Hudbu i rozhovory uslyšíte čistěji a zřetelněji bez ohledu na to, co právě sledujete.

 

Označení certifikovaných přístrojů podporujících nové terestriální vysílání DVB-T2, které byly ověřeny Českými radiokomunikacemi (ČRa).

TOP 5 televizí SONY

Manuály ke stažení Sony Bravia KD-49XF7096
Manuál Sony Bravia KD-49XF7096 – česky.pdf
Firmware ke stažení Sony Bravia KD-49XF7096
 Firmware Sony Bravia KD-49XF7096 – download

 

Recenze televize Sony Bravia KD-55XF7005

dosud žádná recenze.

Technické parametry televize Sony Bravia KD-55XF7005

Exit mobile version