SMART TV

43″ Sony Bravia KD-43XG8399

Sony Bravia KD-43XG8399

Sony Bravia KD-43XG8399

Přidej hodnocení

Začněte stiskem jediného tlačítka. Televizory Sony disponují speciálním tlačítkem Netflix, takže můžete začít streamovat jedním stisknutím.

Stvořeno k poslechu

Poslech je stejně přirozený jako obraz, který sledujete. Režim ClearAudio+ vyladí zvuk televizoru a zajistí emocionálně bohatý zážitek, který vás obklopí. Hudbu i rozhovory poslouchejte s větší čistotou a zřetelně bez ohledu na to, co sledujete.

Stačí mluvit a objevíte nové světy

Svou vysněnou zábavu dostanete tak rychle, jak si o ni zvládnete říct. Díky vylepšenému hlasovému ovládání vám chytrý televizor s platformou Android TV umožní si během okamžiku užívat filmy a pořady z aplikací a vysílání.

Kabely jsou skryty a vše je pěkně úhledné

Mějte kabely úhledně schované ve stojanu, kde drží na místě díky přiloženému držáku kabelů.

Vylepšení každého obrazu

Naše legendární technologie 4K X-Reality™ PRO a X-Reality™ PRO jsou tak výjimečné díky zkušenostem z natáčení a příprav velkofilmů a televizních pořadů. Vzorce v jednotlivých scénách jsou analyzovány a vylepšovány jedinečnými databázemi, které vybírají nejpřesnější odstín, sytost a jas pro každé rozlišení.

Označení certifikovaných přístrojů podporujících nové terestriální vysílání DVB-T2, které byly ověřeny Českými radiokomunikacemi (ČRa).

Manuály ke stažení Sony Bravia KD-43XG8399
Manuál Sony Bravia KD-43XG8399 – česky.pdf
Firmware ke stažení Sony Bravia KD-43XG8399
 Firmware Sony Bravia KD-43XG8399 – download

Recenze televize Sony Bravia KD-43XG8399

dosud žádná recenze.

Technické parametry televize Sony Bravia KD-43XG8399

Exit mobile version